Αρχική Σελίδα

Wuxi Yaheng Geological Equipment Technical Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Wuxi τεχνική Co. εξοπλισμού Yaheng η γεωλογική, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής εργαλείων διαμαντιών στην Κίνα.

 

Ειδικευόμαστε τα εργαλεία διατρήσεων πυρήνων κατασκευής και τα εργαλεία διαμαντιών, τρυπάνια πυρήνων, ράβδοι τρυπανιών πυρήνων, μέρη τρυπανιών πυρήνων καλωδιώσεων ect.

 

Προϊόντα Yaheng τα «s χρησιμοποιούνται ευρέως στις γεωλογικές και ορυκτές, βιομηχανίες μεταλλουργίας, μεταλλείας και υδρολογίας.

 

Τα egineers του Yaheng είναι καλά στην παραγωγή της έρευνας και της ανάπτυξης, και έχουμε επίσης μια καλή ομάδα πωλήσεων που είναι επαγγελματική και ενεργός υπηρεσία.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Wuxi τεχνική Co. εξοπλισμού Yaheng η γεωλογική, ΕΠΕ, βρίσκεται στη ζώνη βιομηχανίας Lixi, πόλη WUXI, με το ζαχαροπλάστη transportation.specializing στην έρευνα και την κατασκευή των εργαλείων διαμαντιών, ιδρύθηκε το 2008 και έχει αναπτυχθεί τώρα σε μια παγκοσμίως διάσημη επιχείρηση. Το δίκτυο πωλήσεών του έχει καλύψει κάθε κομμάτι γης σε Κίνα και πάνω από 30 χώρες στον κόσμο. Επιπλέον, το εμπορικό σήμα YAHENG είναι το διάσημο εμπορικό σήμα της Κίνας.

Wuxi Yaheng Geological Equipment Technical Co., Ltd. Wuxi Yaheng Geological Equipment Technical Co., Ltd. Wuxi Yaheng Geological Equipment Technical Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Yaheng

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-7,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Σύνολο κομματιών πυρήνων διαμαντιών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Σύνολο κομματιών πυρήνων διαμαντιών για τις πωλήσεις